La Brenne 20120718 woensdag

De weersverwachting voor morgen geeft een strak blauwe lucht aan, dus het belooft een mooie zonsopgang te worden en dus ook mooi licht. Daarom de wekker op half 6 en vroeg uit de veren. Het viel niet mee, want m'n lijf protesteert best tegen zoveel lopen en dagen lang fotograferen.

Achteraf het ik natuurlijk geen spijt, want wat is de natuur mooi zo 's morgens vroeg. Het is hier 's nachts best koud, dus de wereld zit onder de dauw. Erg mooi! Een paar prachtige vlindertjes gevonden en aardig wat libellen. En ook nog wat verdwaalde klaprozen :).

Om 8 uur werd het licht al weer te hard en ben dan ook nog even bij Herbert in bed gekropen om op te warmen. Na het ontbijtje zijn we weer een poosje naar onze favoriete schuilhut gegaan, de la Sous. Wat een geluk, toen we aankwamen zat net een prachtig woudaapje vlak voor de hut. Wij vonden dat leuk, maar achteraf schijnt dat een unicum te zijn. Er vliegen maar 3 van deze beestjes en fotografen zitten uren in de hut voor dit diertje.

Een groot deel van de dag hebben we verder langs het zwembad doorgebracht. Lekker relaxed en ook het lijf even wat rust gegund. Heerlijk

Aan het eind van de middag konden we het niet laten en zijn toch nog een uurtje naar de schuilhut gegaan. Stiekem word ik toch wel gegrepen door de vogelfotografie. Ik heb dan ook geprobeerd een witstern, die een nestje aan het bouwen is en steeds voorbij vliegt in de vlucht vast te leggen. Genieten!