La Brenne 20120713 de heenreis

Gisteravond hebben we de koffers al ingepakt en vandaag vroeg opgestaan, om de laatste dingen in orde te maken en op tijd te gaan rijden. Het 6-7 uur rijden en met wat tussenstops hopen we er rond 6 uur aan te komen.....

Helaas ging dat hopeloos mis. Erg slecht weer onderweg en enorm veel files. Rond Parijs was een drama qua verkeer en tot Orléans hebben we files gereden. De uiteindelijke aankomsttijd werd half 12 (!).


Onderweg hebben we Michel van de B&B gebeld en Herbert heeft in steenkolenfrans (Michel kent echt geen woord Engels) uitgelegd dat we echt heel wat later aan komen. Gelukkig begreep hij ons. We kwamen dus in het donker aan en reden al een stuk door het natuurgebied: lang leve de navigatie. Wel al wat konijntjes gezien, een vosje en een kleine ree.

De B&B zag er wel prima uit en de kamer is uitstekend. Lekker ruim, goed bed en heerlijke schone en ruime badkamer. Dus lekker slapen na een lange dag. Tot morgen

La Brenne - zomer 2012

Dit jaar gaan Herbert en ik naar La Brenne in Frankrijk. We zitten midden in een prachtig natuurgebied in een kleine bed & breakfast. Ik hoop mooie foto's te kunnen maken van vlinders en al het andere moois wat daar te zien is.

Ik probeer iedere dag op dit blog wat foto's te laten zien. Net als vorig jaar is dit blog gedurende onze vakantie niet openbaar. Immers niet iedereen hoeft te weten dat wij een dag of 8 niet thuis zijn ;)

Onze reis


Het gebied


Onze b&b